Ons verhaal

Makers van huis uit. Ruim 12 jaar ervaring in het ontwikkelen van digitale producten voor web en mobiel. Daarin zijn we altijd op zoek naar groei, ontwikkeling en uitdaging. Voor onszelf en voor onze klanten. Een voorloper in het combineren van design, usability en technologie. Met specialisten die passie hebben voor hun werk. Die door het vuur gaan om hoogwaardige producten te ontwikkelen waar we trots op zijn.

Wij verbinden bedrijven met hun doelgroep en bouwen geweldige tools om processen te vereenvoudigen. Dit allemaal vanuit een prachtig kantoorpand in Deventer. Onze communicatielijnen zijn kort. We zijn creatief, efficiënt en flexibel én staan te popelen om met jou samen te werken. In nauwe samenwerking kunnen wij producten en campagnes leveren die echt werken en er fantastisch uitzien.

De gezichten

In het echt nóg leuker.

Bram van Dam

Bram van Dam

Business Developer

Dagelijks zie ik hoe technologie een positieve invloed heeft op bedrijven. Ik ben een Geek en een generalist. Hierdoor kan ik meedenken met onze klanten om hun bedrijf te laten groeien.

Remco Wolvenne

Remco Wolvenne

Full-Stack Developer & Project Director

Je ziet een glimlach op mijn gezicht als ik over mijn "werk" praat. Zelfs nog na 12 jaar. Er is niets mooier dan in een leuk team toffe producten te ontwikkelen die bedrijven en mensen echt helpen.

Chiel Betting

Chiel Betting

Full-Stack Developer

Mijn specialiteit is front- en backend development. Ik wil producten maken die de verwachtingen van klanten overtreffen. Daardoor ben ik steeds opzoek naar methodes en technieken om de producten te optimaliseren. Nee, ik heb zeker geen 9 tot 5 mentaliteit.

Arjen Zwerver

Arjen Zwerver

Full-Stack Developer

Usability, design en code. Voor mobiel, tablet en desktop. Alles moet kloppen. Samen met de klant producten ontwikkelen, van idee tot eindresultaat, daar word ik blij van.

Mark Scherrenberg

Mark Scherrenberg

Full-Stack Developer

Jeffrey van Hees

Jeffrey van Hees

Full-Stack Developer

Olav van Schie

Olav van Schie

Full-Stack Developer

Bob Krijnen

Bob Krijnen

Full-Stack Developer

Gijs Jorissen

Gijs Jorissen

Full-Stack Developer

Guus Huiskamp

Guus Huiskamp

Afstudeerder Commerciële Economie

Wij zoeken jou!

Op zoek naar een baan bij een snelgroeiende tech-startup?

Check onze vacatures

Onze kernwaarden

Niet alleen in woorden, maar vooral in daden.

Kwaliteit.

Kwaliteit van begin tot eind; van eerste afspraak tot aan ontwikkeling en support. Producten die jaren lang meegaan, stabiel, veilig en compatible zijn. Dat is de kwaliteit van Programic.

Effectiviteit.

Meer leads, marge en omzet voor onze klanten. Daar gaan we voor. Producten die doen wat ze moeten doen en steeds beter worden door optimalisaties en het meten van interactie.

Vriendelijkheid.

Altijd een luisterend oor als je vragen hebt en snel antwoord op je vraag. Empathie en respect voor onze klanten en voor elkaar. Zo starten wij iedere dag (na de koffie) met een glimlach.

Onze locaties

Locaties met geschiedenis; Het Business Innovation Center De Gasfabriek in Deventer en bedrijfscampus Rotor Media in Hilversum.

Gasfabriek Deventer
Gasfabriek Deventer