Ons verhaal

Makers van huis uit. Ruim 12 jaar ervaring in het ontwikkelen van digitale producten voor web en mobiel. Daarin zijn we altijd op zoek naar groei, ontwikkeling en uitdaging. Voor onszelf en voor onze klanten. Een voorloper in het combineren van design, usability en technologie. Met specialisten die passie hebben voor hun werk. Die door het vuur gaan om hoogwaardige producten te ontwikkelen waar we trots op zijn.

Wij verbinden bedrijven met hun doelgroep en bouwen geweldige tools om processen te vereenvoudigen. Dit allemaal vanuit een prachtig kantoorpand in Deventer. Onze communicatielijnen zijn kort. We zijn creatief, efficiënt en flexibel én staan te popelen om met jou samen te werken. In nauwe samenwerking kunnen wij producten en campagnes leveren die echt werken en er fantastisch uitzien.

De gezichten

In het echt nóg leuker.

Bram van Dam

Bram van Dam

Business Developer

Dagelijks zie ik hoe technologie een positieve invloed heeft op bedrijven. Ik ben een Geek en een generalist. Hierdoor kan ik meedenken met onze klanten om hun bedrijf te laten groeien.

Remco Wolvenne

Remco Wolvenne

Solution Architect & Scrum Master

Je ziet een glimlach op mijn gezicht als ik over mijn "werk" praat. Zelfs nog na 12 jaar. Er is niets mooier dan in een leuk team toffe producten te ontwikkelen die bedrijven en mensen echt helpen.

Wij zoeken jou!

Op zoek naar een baan bij een snelgroeiende tech-startup?

Check onze vacatures

Niels

Niels

Strategie

Dennis

Dennis

Product Owner & Resource Manager

Laura

Laura

Product Owner

Marco

Marco

UX/UI Designer

Arjen

Arjen

Lead Developer

Thimon

Thimon

Frontend Developer

Roy

Roy

Frontend Developer

Arne

Arne

Backend Developer

Mark

Mark

Backend Developer

Rick

Rick

Backend Developer

Daan

Daan

Backend Developer

Bram

Bram

Backend Developer

Onze kernwaarden

Niet alleen in woorden, maar vooral in daden.

Kwaliteit.

Kwaliteit van begin tot eind; van eerste afspraak tot aan ontwikkeling en support. Producten die jaren lang meegaan, stabiel, veilig en compatible zijn. Dat is de kwaliteit van Programic.

Effectiviteit.

Meer leads, marge en omzet voor onze klanten. Daar gaan we voor. Producten die doen wat ze moeten doen en steeds beter worden door optimalisaties en het meten van interactie.

Vriendelijkheid.

Altijd een luisterend oor als je vragen hebt en snel antwoord op je vraag. Empathie en respect voor onze klanten en voor elkaar. Zo starten wij iedere dag (na de koffie) met een glimlach.

Onze locaties

Locaties met geschiedenis; Het Business Innovation Center De Gasfabriek in Deventer en bedrijfscampus Rotor Media in Hilversum.

Gasfabriek Deventer
Gasfabriek Deventer