Beoordelingen van klanten

12 klanten hebben ons beoordeeld. Lees hieronder hun ervaringen.

9.4 / 10

Marianne Stanlein

9 / 10

De website die jullie voor ons gemaakt hebben ziet er goed en gelikt uit. Daarvoor krijg ik van diverse kanten een compliment (jullie dus).

— Marianne Stanlein, secretaris/voorzitter bij Stichting BDB

Walter van Doorn

10 / 10

Programic team, wat een genot om met jullie samen te werken. Jullie slimme oplossingen en het ontwerp van de nieuwe website hebben een flinke bijdrage geleverd in de bereikbaarheid. Al onze doelgroepen de patiënten, de ziekenhuizen en de donateurs vinden nu feilloos hun weg.
Dankzij jullie kunnen nu àlle zieke kinderen hun dagboek gaan bijhouden in de Franniez app. Met de ingebouwde netwerk functionaliteit kunnen de kinderen nu ook op afstand worden gesteund. Wat een verbetering!

— Walter van Doorn, Bestuurslid bij Kinderfonds Franniez

Roderik van der Velde

9 / 10

Na circa 15 jaar was onze website wel toe aan vervanging. Op voorspraak van een relatie kwamen wij terecht bij Programic. Het hele traject - van de eerste kennismaking tot de oplevering van onze nieuwe website - is erg plezierig verlopen. Programic heeft een zeer fraaie en professionele website geleverd die beantwoord aan onze wensen. De deskundigheid en creativiteit van de heren is van hoog niveau en wij zijn uitermate tevreden met het eindresultaat

— Roderik van der Velde, Sales & Export bij J&T Equipment BV

Arnoud Spithoven

9 / 10

Voor het ontwerp van onze website hebben we meerdere bureau's een voorontwerp laten maken. Snelheid en kwaliteit waren doorslaggevend in onze keuze voor Programic. In het ontwerptraject van de website zelf hebben zij hun verwachting meer dan waar kunnen maken. Snelle response bij vragen, meedenkend en - waar nodig - tegendenkend om het eindresultaat beter te maken. Aanbevelenswaardig om met Programic te werken.

— Arnoud Spithoven, consultant RO & Vastgoed bij AS-Vastgoed B.V.

Martine

9 / 10

Programic weet goed wie wij zijn en wat wij willen, mede hierdoor wordt er accuraat gewerkt en actief meegedacht. Een goede samenwerking en heldere communicatie. Ga zo door!

— Martine, Marketing en communicatie bij Westfalen Medical BV

Marco Vreeswijk

9 / 10

Programic is een allround softwarebedrijf met een klantgericht oog voor design en usability. Het zijn toppers in hun vakgebied!

— Marco Vreeswijk, Founder bij Fringe

Tineke Verhoeff

10 / 10

Programic heeft onze website gebouwd. Maatwerk CMS voor ons eigen ontwerp, geen problemen, maar oplossingen. Het traject ging supervlot en de communicatie verliep prettig, niets meer te wensen. We zijn erg blij met de website en hoe het werkt op de verschillende devices.

— Tineke Verhoeff, Eigenaar & Artdirector bij TinekeWerkt

Bert Hukema

9 / 10

Programic beschikt over het vermogen om voor elke opdrachtgever een origineel en fraai vormgegeven website te ontwerpen die goed aansluit bij de doelgroep.

— Bert Hukema, Bestuurslid bij Stichting Geef een Knuffel

Stéfanie Herstel

10 / 10

Gedurende het proces stond Programic altijd voor ons klaar. Hoewel wij als specialisten in onderzoek en registraties voor de zorg een vrij pittige doelgroep hebben, zijn we er dankzij hen in geslaagd om een creatief, vernieuwend en toch doelgroepgerichte website op te zetten. Onze nieuwe look en feel is 100% in lijn met onze website. Programic staat voor professionaliteit en creativiteit.

— Stéfanie Herstel, Marketing bij De Research Manager

Aldert Frik

9 / 10

Sinds begin 2015 werken wij zeer prettig samen met Programic. De mensen bij Programic denken resultaatgericht en bij elke vraag komt er snel antwoord.

— Aldert Frik, Eigenaar bij Nasoftgel

Rick Vreeman

10 / 10

Programic bestaat uit een gespecialiseerd team dat meedenkt met de klant. Ze denken vooruit in de technieken die nodig zijn om een goed product af te leveren. Voor nu en in de toekomst. Maatwerk met een glimlach.

— Rick Vreeman, Founder bij Tentfeesten.nl

Angela Heykoop

10 / 10

Ik heb al vele web trajecten mogen managen, en weet daardoor het verschil tussen de kwaliteit die geleverd kan worden. Ik werk nu ongeveer een half jaar samen met Progamic en kan geen negatief puntje vinden. Ze zijn goed bereikbaar, coöperatief, positief, professioneel en erg ervaren. Progamic heeft ook een goed gevoel voor vormgeving. Dat is een super plus! Je merkt echt dat ze kwaliteit prioriteit geven en ze gaan door tot alle puntjes op de I staan. Erg blij met hen! Programic staat voor kwaliteit, drive en heeft de ervaring voor elk project. Samenwerken is ook nog eens erg fijn. Ja, kan alleen maar positief zijn. Wens hen dan ook erg veel succes voor de toekomst!

— Angela Heykoop, Eigenaar / Founder bij Lovebnb.nl