Onze dienst

Webshop laten maken

Meer klanten en een hogere omzet. Dat is het effect van een webshop.

Wij hebben alle expertise in huis om voor jou een succesvolle webshop te ontwikkelen. Een webshop die je doelstellingen weet te behalen en meegroeit met je bedrijf.

  • Online betalen via iDeal, PayPal en Creditcard
  • Te koppelen aan bestaande financiële software
  • Zelf producten beheren (CMS) of laten doen
  • Voor mobiel, tablet en desktop (responsive)

Meer leads en omzet

Wat wil je bereiken met je webshop? Meer offerteaanvragen of aankopen? Dankzij slimme tools monitoren wij het gedrag van de webshopbezoeker. Zo kunnen wij de webshop blijven optimaliseren om het meeste rendement te behalen. Zo heb je de inverstering binnen no time terugverdiend.

Zelf de regie

Zelf de producten van je webshop beheren. Wanneer je maar wilt, hoevaak je maar wilt. Voor het CMS-gedeelte van je website maken wij gebruik van Contentful. Zo hoeven wij het wiel niet opnieuw uit te vinden en kunnen wij de prijs laag houden. Mooi meegenomen toch?

Contentful

Vakmanschap

Wij doen niet aan templates en One Size Fits All Design. Kortweg omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is. Je wilt je tenslotte onderscheiden van de rest. Wij kennen onze producten en staan achter onze producten. Zo kunnen wij webshops realiseren die jaren lang meegaan en meegroeien met je bedrijf.

Over ons

Makers van huis uit. Ruim 12 jaar ervaring in het ontwikkelen van digitale producten voor web en mobiel. Een voorloper in het combineren van design, usability en technologie. Met specialisten die passie hebben voor hun werk. Die door het vuur gaan om hoogwaardige producten te ontwikkelen waar we trots op zijn.

Research & Design

Code

Onderhoud & Support

Wij laten het graag zien!

Wij zijn er zeker van dat wij jouw bedrijf kunnen laten groeien met behulp van onze robuuste digitale producten voor web en mobiel.

085 303 0745

Credits

Marianne Stanlein

9 / 10

De website die jullie voor ons gemaakt hebben ziet er goed en gelikt uit. Daarvoor krijg ik van diverse kanten een compliment (jullie dus).

— Marianne Stanlein, secretaris/voorzitter bij Stichting BDB

Walter van Doorn

10 / 10

Programic team, wat een genot om met jullie samen te werken. Jullie slimme oplossingen en het ontwerp van de nieuwe website hebben een flinke bijdrage geleverd in de bereikbaarheid. Al onze doelgroepen de patiënten, de ziekenhuizen en de donateurs vinden nu feilloos hun weg.
Dankzij jullie kunnen nu àlle zieke kinderen hun dagboek gaan bijhouden in de Franniez app. Met de ingebouwde netwerk functionaliteit kunnen de kinderen nu ook op afstand worden gesteund. Wat een verbetering!

— Walter van Doorn, Bestuurslid bij Kinderfonds Franniez

Roderik van der Velde

9 / 10

Na circa 15 jaar was onze website wel toe aan vervanging. Op voorspraak van een relatie kwamen wij terecht bij Programic. Het hele traject - van de eerste kennismaking tot de oplevering van onze nieuwe website - is erg plezierig verlopen. Programic heeft een zeer fraaie en professionele website geleverd die beantwoord aan onze wensen. De deskundigheid en creativiteit van de heren is van hoog niveau en wij zijn uitermate tevreden met het eindresultaat

— Roderik van der Velde, Sales & Export bij J&T Equipment BV

Alle klantbeoordelingen