Onze dienst

Mobiele app laten maken

Een native app voor iOS en Android. Te downloaden uit de App Stores.

Je bent van plan om een app te laten maken en hebt ook al even op internet gekeken en links en rechts geïnformeerd. Wat is er allemaal mogelijk? En waar moet je beginnen? Er zijn zoveel verschillende smartphones en tablets. Geen zorgen, wij vertellen je graag alle ins en outs.

  • Native App voor iOS en Android
  • Te downloaden uit de App Stores
  • Gebruik optimaal de hardware van je smartphone of tablet

Bekijk ons werk

Over ons

Makers van huis uit. Ruim 12 jaar ervaring in het ontwikkelen van digitale producten voor web en mobiel. Een voorloper in het combineren van design, usability en technologie. Met specialisten die passie hebben voor hun werk. Die door het vuur gaan om hoogwaardige producten te ontwikkelen waar we trots op zijn.

Research & Design

Code

Onderhoud & Support

Wij laten het graag zien!

Wij zijn er zeker van dat wij jouw bedrijf kunnen laten groeien met behulp van onze robuuste digitale producten voor web en mobiel.

085 303 0745

Credits

Marianne Stanlein

9 / 10

De website die jullie voor ons gemaakt hebben ziet er goed en gelikt uit. Daarvoor krijg ik van diverse kanten een compliment (jullie dus).

— Marianne Stanlein, secretaris/voorzitter bij Stichting BDB

Walter van Doorn

10 / 10

Programic team, wat een genot om met jullie samen te werken. Jullie slimme oplossingen en het ontwerp van de nieuwe website hebben een flinke bijdrage geleverd in de bereikbaarheid. Al onze doelgroepen de patiënten, de ziekenhuizen en de donateurs vinden nu feilloos hun weg.
Dankzij jullie kunnen nu àlle zieke kinderen hun dagboek gaan bijhouden in de Franniez app. Met de ingebouwde netwerk functionaliteit kunnen de kinderen nu ook op afstand worden gesteund. Wat een verbetering!

— Walter van Doorn, Bestuurslid bij Kinderfonds Franniez

Roderik van der Velde

9 / 10

Na circa 15 jaar was onze website wel toe aan vervanging. Op voorspraak van een relatie kwamen wij terecht bij Programic. Het hele traject - van de eerste kennismaking tot de oplevering van onze nieuwe website - is erg plezierig verlopen. Programic heeft een zeer fraaie en professionele website geleverd die beantwoord aan onze wensen. De deskundigheid en creativiteit van de heren is van hoog niveau en wij zijn uitermate tevreden met het eindresultaat

— Roderik van der Velde, Sales & Export bij J&T Equipment BV

Alle klantbeoordelingen