Voor bedrijven die willen groeien

Wij verbinden bedrijven met hun doelgroep en bouwen geweldige tools om processen te vereenvoudigen.

Brands & Clients

Avion Group
Toyota
Onderwijsadviesbureau Dekkers
Westfalen
Visus Oogkliniek
Sitex Electronics

Latest & Greatest

Crafted with Care, Coded by Coffee, Celebrated with Champagne.

Blog

Verhalen van onze helden.

Credits

Walter van Doorn

10 / 10

Programic team, wat een genot om met jullie samen te werken. Jullie slimme oplossingen en het ontwerp van de nieuwe website hebben een flinke bijdrage geleverd in de bereikbaarheid. Al onze doelgroepen de patiënten, de ziekenhuizen en de donateurs vinden nu feilloos hun weg.
Dankzij jullie kunnen nu àlle zieke kinderen hun dagboek gaan bijhouden in de Franniez app. Met de ingebouwde netwerk functionaliteit kunnen de kinderen nu ook op afstand worden gesteund. Wat een verbetering!

— Walter van Doorn, Bestuurslid bij Kinderfonds Franniez

Roderik van der Velde

9 / 10

Na circa 15 jaar was onze website wel toe aan vervanging. Op voorspraak van een relatie kwamen wij terecht bij Programic. Het hele traject - van de eerste kennismaking tot de oplevering van onze nieuwe website - is erg plezierig verlopen. Programic heeft een zeer fraaie en professionele website geleverd die beantwoord aan onze wensen. De deskundigheid en creativiteit van de heren is van hoog niveau en wij zijn uitermate tevreden met het eindresultaat

— Roderik van der Velde, Sales & Export bij J&T Equipment BV

Arnoud Spithoven

9 / 10

Voor het ontwerp van onze website hebben we meerdere bureau's een voorontwerp laten maken. Snelheid en kwaliteit waren doorslaggevend in onze keuze voor Programic. In het ontwerptraject van de website zelf hebben zij hun verwachting meer dan waar kunnen maken. Snelle response bij vragen, meedenkend en - waar nodig - tegendenkend om het eindresultaat beter te maken. Aanbevelenswaardig om met Programic te werken.

— Arnoud Spithoven, consultant RO & Vastgoed bij AS-Vastgoed B.V.

Alle klantbeoordelingen